Concurs de idei pentru pădurea-parc Făget

Actualizare, 10.12.2020: Cei trei câștigători ai concursului sunt asociațiile „Natura Transilvaniei” și Societate Organizată Sustenabil (S.O.S.), care au propus realizarea unui traseu tematic-educativ (locul I), Ian Dobre, care a propus realizarea unor căsuțe pentru păsări (locul II), respectiv Ramona Neamțu (locul III), cu o propunere de marcaj informativ. Mulțumim tuturor participanților. Câștigătorii vor fi contactați pentru detalii cu privire la pașii următori.

___

Anunțul inițial: Căutăm idei pentru a da viață uneia dintre cele mai frumoase păduri urbane din România, pădurea-parc Făget. Fii eroul unei povești care devine realitate și ajută-ne cu idei de amenajare a noului spațiu de agrement și recreere, pe care îl pregătim în apropiere de Cluj-Napoca.

Zona Metropolitană Cluj și Primăria Cluj-Napoca te invită să participi la un concurs de idei pentru pădurea-parc Făget. Demersul are loc în cadrul proiectului URBforDan.

Ideile trebuie să promoveze conservarea ecosistemului, dar, în același timp, să fie utile pentru cei care își vor petrece timpul în pădure, să îi ajute să o înțeleagă și să o respecte.

Ideea câștigătoare poate fi un panou interesant de informare, sau poate un design deosebit de căsuță pentru păsări, ori poate un traseu tematic pentru a descoperi un „secret” al pădurii. Dar de ce nu o piesă creativă de mobilier urban? Imaginația fiecăruia este singura limită a acestui concurs!

Mai multe detalii, regulamentul, criteriile de evaluare și formularul de înscriere, aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *