RomanianHungarianGermanEnglishFrench

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru ADI Zona Metropolitană Cluj

Suntem o asociație care derulează proiecte sociale importante, în special în domeniul eradicării sărăciei în Pata Rât și a combaterii violenței domestice în zona rurală din jurul municipiului Cluj-Napoca. Suntem implicați și în proiecte de mediu, de cercetare și de digitalizare a societății.

Dacă dorești să ne sprijini, poți să direcționezi până la 3,5% din impozitul tău pe venit către noi. Iată cum trebuie să procedezi:

 1. Descarcă aici formularul gata completat cu datele ADIZMC.
 2. Completează formularul cu datele tale şi semnează. Instrucțiuni:
  • Se completează la secțiunea ”Date de identificare a contribuabilului” de către fiecare persoană în parte, cu datele din buletin.
  • La secțiunea 2 nu se modifică ceea ce este deja completat, dar există o „Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani” – cine dorește să atribuie procent din impozitul pe venit timp de doi ani către ADIZMC, poate bifa această opțiune.
  • La secțiunea 2 – Procentul din impozit (%) – se completează cu număr până la maxim 3,5.
  • La sumă lei – NU se completează – se va calcula automat de către ANAF.
  • Se semnează la secțiunea „Semnătură contribuabil”.
 3. Trimite formularul listat, completat şi semnat la Administraţia Financiară la care eşti arondat. Formularele pot fi trimise până la 25 mai 2022.
  Poţi depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale. Vezi aici lista sediilor. Poţi trimite formularul prin Poştă la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţii. El trebuie trimis cu confirmare de primire.
Îți mulțumim!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *