RomanianHungarianGermanEnglishFrench

Concurs de idei pentru pădurea-parc Făget

Căutăm idei pentru una dintre cele mai frumoase păduri urbane din România, pădurea-parc Făget. Fii eroul unei povești care devine realitate și ajută-ne cu idei de amenajare a noului spațiu de agrement și recreere, pe care îl pregătim în apropiere de Cluj-Napoca.

Zona Metropolitană Cluj și Primăria Cluj-Napoca te invită să participi la un concurs de idei pentru pădurea-parc Făget. Demersul are loc în cadrul proiectului URBforDan.

Ideile trebuie să promoveze conservarea ecosistemului, dar, în același timp, să fie utile pentru cei care își vor petrece timpul în pădure, să îi ajute să o înțeleagă și să o respecte.

Ideea câștigătoare poate fi un panou interesant de informare, sau poate un design deosebit de căsuță pentru păsări, ori poate un traseu tematic pentru a descoperi un „secret” al pădurii. Dar de ce nu o piesă creativă de mobilier urban? Imaginația fiecăruia este singura limită a acestui concurs!

Atenție, nu căutăm un proiect matur, ci doar o idee, însoțită de un desen explicativ. Adică, nu ne așteptăm la o aplicație funcțională, ci doar la un concept de aplicație, nu vrem o căsuță de păsări gata făcută, ci doar un desen. Ne vom ocupa în colaborare cu inițiatorul de materializarea ideii câștigătoare într-o etapă ulterioară a proiectului.

Un juriu, format dintr-un arhitect și reprezentanți ai ZMC și ai Primăriei, va selecta ideea câștigătoare. Primii trei clasați vor beneficia de:

  • Transpunerea grafică a ideii, realizată profesionist, pe un poster la dimensiuni A1.
  • Calificarea în faza internațională a competiției și posibilitatea de a participa la conferința finală a proiectului, care se va desfășura în capitala Sloveniei, Ljubljana. Conceptul grafic va fi expus, cu această ocazie, într-o sesiune de postere, cu participanți din șapte țări.
  • Un pachet cu materiale promoționale URBforDAN.

Concursul se va desfășura din 16 noiembrie 2020 până în 30 noiembrie 2020. Participanții se pot înscrie completând formularul de mai jos.

Prin completarea formularului confirmați că sunteți de acord cu regulamentul, care poate fi consultat aici. Pentru orice alte întrebări, scrieți-ne la adresa de e-mail comunicare@clujmet.ro

Am citit regulamentul și sunt de acord cu termenii acestuia. Ideea formulată îmi aparține. Nu am folosit și nu am transmis imagini cu alte persoane fără acceptul lor (valabil și pentru conținut video). Autorizez folosirea conținutului transmis, în scopuri de promovare sau de cercetare ale organizatorilor concursului, precum și publicarea pe website-ul organizatorului, precum și pe alte suporturi media